8 Eki 2011

Aramızda 440 KM

Evet bazı anlar var. Tarif etmeye can attığımız. Diğerlerine birazcığını bulaştırmayı istediğimiz. İnce, derin, akışkan; nehir gibi çatallı nufus ettiği coğrafyayı kucaklayan, yılan gibi salına salına habire dolanan bir zaman ölçeği.


İşler olabileceği kadar kötü. Ve artık senin insani degerini ölçmek için kullanılan birim: "Öldüğünde babanın cenazesini kaldırabilecek yeterli ekonomik düzey". Bütün bu şaçmalık içinde debelenip dururken; Canımı sıkan, korkutan, endişe içinde bırakan tek şey sigaram.Evet azalıyor. Sanıyorsam son günümüzü yaşıyoruz. High level lardaki İndica kızla.


Detaylar. Şundan da eminimki; ayrıntılar, detay, yapboz'un parçaları adına ne istersen de. Bütün esrakeşlerin aslında esrarkeş doğru kelime değil. doğru bir yafta değil, sanmıyorum esrar içinde keşlik barındırmıyor. İçen insan keş olabilir ama bu nebatatın suçu mu olur. neyse asıl olandan ayrılmadan. Detaylar:Şimdi kenevir bitkisini sık veya seyrek aralıklarla kullanan kişiye keyf erbabı demek istiyorum. bu da doğru bir tanımlama olmayacak. Bana bu sıfat kazanılması gereken bir paye gibi geliyor. Burnundan sümükleri akan, ........... isimlerini yazmaktan vazgeçtiğim bir ton boku kovalayan adam. Ehl-i Keyf erbabı olamaz. O zaman ne demek lazım? Şimdi tam ismini koyamıyorum. ama kenevir dalgasını içen hayatın bir kısmında veyahut bir çok kısmında kenevire yer ayıran insan için ki bu hepsi için geçerlidir.
Detaylar farklı anlamda çok ama çok önemlidir.

Hiç yorum yok: